Szűrő

Kereső kifejezés

Márkák

Ár

Minimum:
Maximum:
Szűrés
Főoldal / Számítástechnika / Szoftver / Antivírus /

Norton 360 for mobile hun 1 felhasználó 1 éves dobozos vírusirtó szoftver

<span itemprop='brand'>Norton</span> <span itemprop='sku'> 360 for mobile hun 1 felhasználó 1 éves dobozos vírusirtó szoftver</span> nagyítás
4.170 Ft-tól 4.170 Ft-ig
Árfigyelés
Mentés listába
Leírás

Norton 360 for mobile hun 1 felhasználó 1 éves dobozos vírusirtó szoftver

Norton 360 for Mobile

1 felhasználó, 1 eszköz védelmét biztosítja

 

Hatékony védelem Android™- vagy iOS-eszközökhöz

 

A biztonsági és vírusvédelmi funkciókat ötvöző Norton 360 for Mobile segít megvédeni mobil eszközét az online fenyegetésekkel szemben.

 

 

A Norton 360 for Mobile a következőket biztosítja:

  • Eszközbiztonság Android- vagy iOS-eszközéhez
  • Webes védelem , amely megvédi Önt a rosszindulatú webhelyek felkeresésétől 
  • A Wifibiztonság , amely segít az észlelésben, és figyelmezteti Önt, ha veszélyes hálózathoz csatlakozik
  • Mobileszközének védelme az adathalász SMS-ek ellen
  • Az App Advisor, alkalmazás biztonság
  • Secure VPN a személyes adatok online védelméért

 

 

 

Eszközbiztonság riasztást küld, ha az operációs rendszer elavult, hogy megtehesse a szükséges lépéseket eszköze sebezhetőségek elleni védelme érdekében, amelyek lehetővé teszik internetes bűnözők számára, hogy átvegyék az eszköz irányítását, vagy ellopják az Ön személyes adatait.

 

A Webes védelem funkció segít észlelni és megvédi Önt, ha csalással fenyegető és rosszindulatú webhelyeket keresne fel a kedvenc böngészőjével, alkalmazásával, SMS, MMS, e-mail és közösségi oldalak használata során.


A Wifibiztonság funkció fejlett vizsgálata segít azonosítani a nem biztonságos wifihálózatokat, valamint az internetes bűnözők által megtámadott hálózatokat, és tájékoztatni Önt ezekről. A támadók a wifikapcsolatot lehallgatják és ellopják vagy összegyűjtik a személyes adatokat a felkeresett webhelyekről, hozzáférnek a hálózathoz kapcsolódó egyéb eszközökhöz, kártevő programokkal fertőzik meg az Ön eszközét, illetve az internetkapcsolatot illegális tevékenységek végrehajtásához használhatják.

 

Mobileszközének védelme az adathalász SMS-ek ellen

Az eszközre érkező kéretlen SMS-ek csalással fenyegető webhelyekre mutató hivatkozásokat vagy mellékleteket tartalmazhatnak, amelyek révén személyes adataihoz internetes bűnözők is hozzáférhetnek. Bizonyos esetekben az internetes bűnözők helyi telefonszámokat használhatnak ahhoz, hogy például valódi pénzügyi intézményektől vagy bankoktól érkező üzeneteket utánozó SMS-eket küldjenek azzal a céllal, hogy ellopják az Ön személyes adatait, amikor Ön egy gyanús hivatkozást vagy mellékletet megnyit.

A Norton 360 alkalmazás  SMS-biztonság  funkciójának engedélyezésével kiszűrheti az ismert vagy ismeretlen küldőktől érkező kéretlen SMS- és MMS-üzeneteket.

 

Az App Advisor díjnyertes 2 , szabadalmaztatott alkalmazásvizsgálati technológiánk révén proaktívan segít megvédeni okostelefonját a mobil eszközöket érintő veszélyforrásokkal (például a kártevő programokkal, a zsarolóprogramokkal, a reklámprogramokkal és a személyes adatok szivárogtatásával) szemben.

 

A Norton Secure VPN megvédheti személyes adatait, például a jelszavait, a bankszámlaadatait és a hitelkártyaadatait, amikor számítógépével, Mac® gépével vagy mobileszközével nyilvános wifihálózathoz csatlakozik.

  • Banki szintű titkosítás

A banki szintű wifibiztonsági titkosítás azt jelenti, hogy Mac gépét, PC-jét vagy mobileszközét akkor is biztonságosan használhatja böngészéshez, ha nyilvános wifi elérési ponthoz vagy nem biztonságos hálózathoz kapcsolódik.

  • Böngészés névtelenül

Lehetővé teszi, hogy névtelenül böngésszen a weben, így személyes adatai biztonságban vannak online, és azokhoz online hirdetők és egyéb vállalatok nem férhetnek hozzá.

  • Hozzáférés menet közben

A Norton Secure VPN segítségével utazás közben is elérheti kedvenc webhelyeit, videóit vagy alkalmazásait.

  • Hirdetéskövetés blokkolása

Lehetővé teszi, hogy blokkolja a nemkívánatos nyomkövetési technológiákat, hogy online hirdetők és más cégek ne követhessék Önt nyomon.

 

 

 

 

Több ▼
Kevesebb ▲
Több ▼
Ajánlatok

21426914 Norton 360 for Mobile HUN 1 Felhasználó 1 éves dobozos vírusirtó szoftver

21426914 Norton 360 for Mobile HUN 1 Felhasználó 1 éves dobozos vírusirtó szoftver termék adatok:
Szállítás:
2.731 Ft - 0 Ft
0 nap - 0 nap
Elérhetőség:
Pár napon belül
Szállítási módok:
Csomagpont
Házhozszállítás
Fizetési módok:
Készpénz utánvét
Banki utalás
Rendelési módok:
Webshop
Kiegészítő garancia:
Nincs
Kevesebb ▲
Több ▼

Ajánlott termékek

<span itemprop='brand'>Norton</span> <span itemprop='sku'> 360 for mobile hun 1 felhasználó 1 éves dobozos vírusirtó szoftver</span>
<span itemprop='brand'>Norton</span> <span itemprop='sku'> 360 for mobile hun 1 felhasználó 1 éves dobozos vírusirtó szoftver</span>
Mentés listába
Meglévő listába:
Új listába:
Mentés
Mégse
figyelő beállítása ide is, hogy megy-e a holap
Ugrás az oldal tetejére