Információk

Árak

Mint alapszolgáltatás, a honlapon történő termék megjelenés termékkategóriától függetlenül ingyenes, és a belátható jövőben az is marad. Árösszehasonlító honlapunknak alapvető profilja a megjelenítés ingyenessége, viszont jelentős változások esetén (például tuljadonos váltás esetén) ezt nem tudjuk feltétlenül garantálni. Jelen pillantban semmilyen formában nincs a jövőbeni tervek közt, illetve amennyire előre lehet látni nem is lesz a termék megjelenítés ingyenessgének megváltozatása.

A további szolgáltatások esetenként fizetősek lehetnek, vagy a jövőben esetleg fizetőssé válhatnak. Az esetleges változásokról megfelelő tájékoztatást küldünk. Továbbá egy szolgáltatás válhat úgy fizetőssé, hogy Önnek a beleegyezése nélkül fizetési kötelezettsége keletkezhessen.

A külön díjazásos szolgáltatások licites rendszerben működnek, kattintásonként fizetve. Tehát megadhatja, hogy mennyit szeretne fizetni egy kattintásért, és attól függően, hogy ez az összeg milyen arányban áll a többi licittel, dől el, hogy milyen gyakran, és hányadik helyen jelenik meg a terméke / hírdetése.

A megjelenés feltétele

Három feltétele van annak, hogy termékei megjelenjenek honlapunkon.

  • Az első, a megfelelő regisztráció.
  • A második, egy megfelelően elkészített terméklista, aminek részletes leírását a céges felületen (regisztráció után lehet belépni) megtalálja.
  • Végül, hogy az Ön honlapjának minden oldalán megjelenjen egy backlink (a mi honlapunkra mutató link). A backlinkhez a kódot mi szolgáltatjuk, amit megtalál a honlapunk céges felületén.

További szolgáltatások

  • Külön díj ellenében ki lehet emelni a termékeket, így azok nem a csak az áruknak megfelelő helyen jelennek meg a listában, hanem a termék oldal elején. Egyszerre összesn 3 termék kiemelés jelenik meg.
  • Külön díj ellenében lehetősége van a főoldalon, kép formájában hírdetést elhelyezni. Egyszerre öszesen öt, cégenként legfeljebb egy hírdetés jelenik meg.
  • A termékek, illetve a weboldala értékeléseit api-n keresztül letöltheti tőlünk. Továbbá egy jélvényt is elhelyezhet a honlapján az értékelés pontszámával. Ehhez az API-n keresztül fel kell töltenie az Önnél történő rendelések alapadatai. A termék értékelések megosztásra kerülnek a szolgáltatást igénybeveő cégek közt, így nem csak az Ön rendeléseihez érkező értékeléseket töltheti le, hanem összes az Ön által árult termékekere vonatkozót.