Más tárolási módokkal ellentétben a vákuumban történő tárolás akár 5-szörösére is meghosszabbítja az élelmiszerek frissességét és eltarthatóságát. Vákuumos tasakban tárolva az élelmiszert védik a levegő és a baktériumok behatolásától, amelyek egyébként tönkretennék a terméket. A vákuumban tárolt élelmiszerek megőrzik természetes ízüket, megfelelő állagukat és vonzó megjelenésüket. A vákuumcsomagolás nagyszerű módja az élelmiszerek tartósításának és tárolásának. Segít az otthoni fagyasztó kapacitásának kihasználásában és higiénikus megőrzésében is. A fagyasztott, vákuumzáras termékek nem bocsátanak ki semmilyen szagot, és adagokban tárolhatók a hatékonyabb, hulladékmentes használat érdekében.
Jellemzők
Élelmiszer vákuumcsomagolása fagyasztáshoz, tároláshoz vagy sous-vide főzéshez
Nem élelmiszeripari termékek beleértve a térképeket vagy a mobiltelefonokat vákuumzárása a nedvesség elleni védelem érdekében
Elektronikus vezérlőpanel LED-es kijelzőkkel és kétlépcsős vezérlés
lezárja a termékeket a kereskedelemben kapható
használatra kész zacskókba vagy tekercsből készült fóliába
Honlapunk megfelelő működése és a felhasználói élmény növelése érdekében sütiket használunk. Bővebb információért, kérjük, olvassa el az Adatkezelési tájékoztatót.
Rendben