Sokoldalú: különféle alapanyagok egyszerű aprítása, reszelése, őrlése, összetörése és vágása.
Aprítás: a zöldségek, gyümölcsök, diófélék vagy csokoládé reszelésének és aprításának tökéletes módja.
Aprítás és darabolás: jégkocka könnyű aprítása, valamint fagyasztott gyümölcsök és zöldségek darabolása.
Italok készítése: mindenféle ital könnyű és gyors turmixolása.
Egyszerű használat: gyümölcs, zöldség, hús, kemény sajt, zöldfűszerek és diófélék feldolgozása salátákhoz, levesekhez, desszertekhez és még sok minden máshoz.
Aprítókés, kétoldalas szeletelő– és reszelőkorong és egy középes finomságú reszelő korong (összesen 5 funkció), tartozéktartóval
Nemesacél korongok és kés
Védőtető betöltőnyílással és tömőeszközzel
Jégkocka, fagyasztott gyümölcs és zöldség aprítására is alkalmas
Honlapunk megfelelő működése és a felhasználói élmény növelése érdekében sütiket használunk. Bővebb információért, kérjük, olvassa el az Adatkezelési tájékoztatót.
Rendben