A Cosori Pressure Cooker Gyorsfőző használatának a mai túlzsúfolt és rohanó világunkban számtalan előnye van.
Gyorsan, egyszerűen és egészségesen készíthetünk az 5,7 literes főzőedényben többek között ragut, pörköltet, levest, főzeléket, de akár joghurtot és rizst is.
A légmentesen záródó Cosori Pressure Cooker Gyorsfőzőben készült ételeknek az íze sokkal mélyebb és koncentráltabb lesz, hiszen mind az illatok, mind az aromák, valamint a sok-sok vitamin az ételekben marad és nem párolog el. Az edény vastag falának és jól záródó tetejének köszönhetően 100 százalékig megtartja a forralás során keletkező vízgőzt, ezért ennek a magas hőnek köszönhetően akár 70%-kal gyorsabban is elkészülnek az ételek, mint hagyományos főzési módszerekkel. A Cosori Pressure Cooker Gyorsfőzőben gyorsan, egyszerűen és egészségesen készíthetjük el a mindennapi ételeket a családi asztalra. A mai világban sok embernek rengeteget kell dolgoznia, gyakran túlórázva vagy akár hétvégén is. A munkahelyi elvárások és a családi kötelezettségek mellett nehéz a konyhában is helytállni, pedig az egészséges ételek fogyasztása létszükséglet mindenki életében. Ebben segíthet a Cosori Pressure Cooker Gyorsfőző: egészséges és tápanyagokban gazdag ételeket varázsol a családi asztalra a mindennapokban.
Gyors, egyszerű és egészséges ételek
A Cosori Pressure Cooker Gyorsfőzőnek, ahogyan a nevében is benne van, a legnagyobb előnye a gyorsaság. Mivel ez a különleges konyhai eszköz egy tökéletesen záródó rendszer, a gőz nem tud belőle kiszökni. Ennek köszönhetően megnő a nyomás, és a víz forráspontja is magasabb lesz. Ennek a magas hőmérsékletnek és a bent maradó gőznek köszönhetően a főzési idő drasztikusan lerövidül, akár 70%-kal is. A Cosori Pressure Cooker Gyorsfőző használatának másik előnye, hogy a gyors elkészítési időnek köszönhetően az ételekben több vitamin és ásványi anyag marad, mint a hagyományos főzési eljárás során.
![]() |
Mentés listába | |
---|---|
Meglévő listába: |
|
Új listába: |
|