Egy év alatt 13 nap időt, és 39 000,- FT takarít meg
A főzés a Salente Cuco -ban, ahol a főételt és a köretet egyszerre készíti el, nemcsak gazdaságos, hanem ökologikus is! Heti átlagos 5 főzésnél 4,10 K /kWh-t, így az egész évben 39 000 FT-t, valamit összesen 13 napnyi időt takarít meg. A Salente Cuco évente csaknem két hét szabadidőt biztosít, és pénztárcáját is kíméli. Élvezze ezt ki!
Lassú főzés és elkészítés
Az üvegfedél alkalmas étel pirítására, vagy melegítésére. Könnyedén elkészítheti egy finom gulyás alapját. Ha az úgynevezett lassú főzés kedvelője, a másik fedő segítségével az edényből hirtelen lassú edény lesz, amelyet finom házi húsleves elkészítéséhez használhat.
Profik ajánlásával
Gazdag felhasználási lehetőségei miatt a Salente Cuco+ nemcsak a rendszeres felhasználók, hanem néhány profi szakács körében is népszerű. Például a jól ismert gasztronómus Petr Stupka is multifunkcionális Salente edényekben főz. Receptjeit a