Szeretne élvezni egy finom, egészséges ételt, amelynek elkészítéséhez nem szükséges az egész délután? Szeretne otthon készíteni olyan húst, amely omlós a nyelvén, de közben nem veszít a mennyiségéből és mindig megőrzi alakját és színét? Nem feltétlenül kell étterembe mennie. A Lauben Sous Vide Stick ideális konyhai segédanyag mindenkinek, aki órákat takaríthat meg a tűzhelyen, és mégis a legtöbbet hozhatja ki az összetevőkből. A sous vide főzési módszernek köszönhetően a főtt ételek megtartják azokat az ízeket, illatokat és tápanyagokat, amelyeket nem akar elveszíteni főzés közben. Egyszerűen kapcsolja be a főzőt, és merítse egy edénybe a mellékelt speciális zipzáras zacskókban elkészített ételekkel. A többiről gondoskodik a Lauben Sous Vide Stick, Ön csak élvezheti a csodálatos eredményt.
Főzés gond nélkül és mindig jó eredmény
A speciális sous vide módszernek köszönhetően, amely alacsonyabb vákuum-hőmérsékleten történő ételkészítésen alapszik, az összes étel megőrzi eredeti formáját és színét. A Lauben Sous Vide Stick készülékkel soha nem történik meg, hogy megég, hogy szétfő vagy megromlik. A frissesség, valamint az ízek és aromák megmaradnak az összetevőkben. Ezt a módszert is kihasználják a szakácsok a Michelin éttermekben. Így Ön is főzhet otthon, az elkészítés szinte semmi időt nem vesz igénybe, és a főző mindenre vigyáz majd.
![]() |
Mentés listába | |
---|---|
Meglévő listába: |
|
Új listába: |
|