Slow cookerben szinte bármilyen ételt meg lehet főzni, a levesektől a ragus ételeken át a különféle currykig. A receptekben egy közös van: mindegyik tartalmaz valamilyen folyadékot, hogy a főzési eljárás során a hozzávalók ne száradjanak ki. Az alapanyagokat egyszerűen a fazékba kell helyezni, beállítani és magára is lehet hagyni. Az edényben 6-8 óra alatt készül el egy étel.
A főzés alacsony hőfokon (legfeljebb 90 fok) történik, így hagyományos főzési eljárásokkal ellentétben - több vitamin marad és ízletesebb lesz a végeredmény. A főzés során a folyadék gőz formájában kicsapódik az edényre, majd folyékony formában újra visszakerül az ételbe, így az elkészített fogások puhák, szaftosak és ízletesek lesznek. Az edény megakadályozza, hogy az étel odaégjen vagy túlfőjön.
Honlapunk megfelelő működése és a felhasználói élmény növelése érdekében sütiket használunk. Bővebb információért, kérjük, olvassa el az Adatkezelési tájékoztatót.
Rendben