A csőrös kuglófforma segít abban, hogy a viszonylag nagy tömegű tészta tökéletesen átsüljön, a sütemény pedig ennek köszönheti jellegzetes formáját, mert a közepe lyukas, míg az oldala gyönyörűen bordázott lesz.
Könnyen kezelhető
Tapadásmentes bevonat
Használati tanácsok:
Az üres formát tegyük a sütőrácsra, vagy tepsire, mielőtt beletennénk a tésztát
Sütés előtt kenjük ki kevés zsiradékkal
A formába késsel vagy éles eszközzel soha ne vágjunk, mert megsérülhet. Érdemes szeletelés előtt kiborítani a süteményt a formából és csak ezt követően felszelni
A sütőformák tisztítása:
Tisztításhoz ne használjunk dörzsi szivacsot vagy maró hatású tisztítószert.
Honlapunk megfelelő működése és a felhasználói élmény növelése érdekében sütiket használunk. Bővebb információért, kérjük, olvassa el az Adatkezelési tájékoztatót.
Rendben